Rune Husveg - Universitetet i Agder

rune.husveg@uia.no
Telephone:
Office:
D3064 ( Jon Lilletunsvei 9, Grimstad )
Website:
Department:
Institutt for ingeniørvitenskap

Last changed: 2015-09-11 11:43:03

Sectors

Publications

• Husveg Rune, Husveg Trygve, van Teeffelen Niels, Ottestad Morten, Hansen Michael Rygaard, Improving Separation of Oil and Water Using a Novel Coalescing Centrifugal Pump (2017).
  • Husveg Rune, Husveg Trygve, van Teeffelen Niels, Ottestad Morten, Hansen Michael Rygaard, Performance of a Coalescing Multistage Centrifugal Produced Water Pump with Respect to Water Characteristics and Point of Operation (2016).