Rune Husveg - Universitetet i Agder

rune.husveg@uia.no
Telefon:
Kontor:
D3064 ( Jon Lilletunsvei 9, Grimstad )
Nettside:
Avdeling:
Institutt for ingeniørvitenskap

Last changed: 2015-09-11 10:43:03

Fagområder

Publikasjoner

• Husveg Rune, Husveg Trygve, van Teeffelen Niels, Ottestad Morten, Hansen Michael Rygaard, Improving Separation of Oil and Water Using a Novel Coalescing Centrifugal Pump (2017).
  • Husveg Rune, Husveg Trygve, van Teeffelen Niels, Ottestad Morten, Hansen Michael Rygaard, Performance of a Coalescing Multistage Centrifugal Produced Water Pump with Respect to Water Characteristics and Point of Operation (2016).