Øystein Tønnessen

Ph.d.-kandidat

Kontor:
9I251 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Øystein Tønnessen er Nærings-PhD-kandidat ved Handelshøyskolen ved UiA og rådgiver i Egde Consulting. Forskningsinteressene hans inkluderer kreativitet, innovasjon, fjernarbeid, hybridarbeid, coworking spaces, digitalisering og digital interaksjon. Han har en mastergrad i offentlig administrasjon fra UiA med avhandling om organisasjonskultur og endringsledelse i NRK og DR. I tillegg har han en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra UiA samt en Cand.mag. grad fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Oslo. Som gründer og prosjektleder har han vært involvert i bedrifter i konferanse- og eventindustrien, samt innen coworking bransjen.

Kreativitet og innovasjon i det nye arbeidslivet.
Fjernarbeid, hjemmekontor og jubrid arbeid.
Coworking spaces og corporate coworking.
Organisasjonskultur innovasjonskultur.
Kunnskapsdeling og sosial interaksjon.

Arbeidserfaring

Nærings-PhD, Egde og UiA
Rådgiver, Egde
Prosjektleder, CoWorx
Daglig leder og gründer, Progress
Freelance pianist

Faglige interesser

Kreativitet, innovasjon, kunnskapsdeling, det nye arbeidslivet, fjernarbeid, hjemmekontor, coworking spaces, sosial interaksjon, samhandling, nettverk, digitalisering, ledelse

Vitenskapelige publikasjoner

• Tønnessen, Øystein (2021). Er hjemmekontoret fremtiden?.
  • Tønnessen, Øystein (2021). Forsker om hjemmekontor: -Kreative prosesser blir vanskeligere.
  • Tønnessen, Øystein (2021). Fenomenet hjemmekontor.
  • Tønnessen, Øystein (2020). Ny undersøkelse om livet på hjemmekontor: – Det har vært en nedtur.
  • Tønnessen, Øystein; Flåten, Bjørn-Tore; Bøch, Jøran (2020). Kronikk: Ni av ti tror måten de jobber på endres for godt nå.
  • Tønnessen, Øystein (2020). Er hjemmekontor den nye normalen?.
  • Tønnessen, Øystein (2020). Å jobbe fra hjemmekontoret.

Sist endret: 12.04.2022 15:04