Ninni Marie Hogstad

Kontor:
J3011 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Matematikkdidaktikk

MA-174 Innføringsemne i matematikk for mellomtrinnet

MA-220 Tallteori, algebra, geometri og statistikk

NO-917 Fra brettspill til digital kompetanse

STM-100 Språk, tekst og matematikk

Prosjekter

MatRIC Centre for Research, Innovation and Coordination of Mathematics Teaching http://www.matric.no/

Vitenskapelige publikasjoner

• Hogstad, Ninni Marie; Viirman, Olov Lui (2017). An Exploration of students' discourse using Sim2Bil within Group work: A commognitive perspective.
  • Hogstad, Ninni Marie; Isabwe, Ghislain Maurice Norbert; Vos, Pauline (2017). A digital tool for applying integrals in a kinematic simulation: A perspective on instrumental genesis, epistemic value and semiotic potential.
  • Hogstad, Ninni Marie; Hogstad, Per Henrik (2016). Simulation and Visualization in Mathematics.
  • Hogstad, Ninni Marie (2016). Engineering students' communication and visualization during modelling using a simulation tool..

Ekspertområder

Sist endret: 22.10.2019 14:10