Mona Røsseland

Ph.d.-kandidat

Vitenskapelige publikasjoner

• Røsseland, Mona (2017). Matematik er blevet et drittfag Hvad er det, der gør, at elever, der både er glade for og gode til matematik i de yngste klasser, får problemer med faget i de ældste klasser.
  • Røsseland, Mona (2017). Dybdelæring og grunnleggende ferdighet regning Hvordan utvikle elevenes kognitive kondis.
  • Røsseland, Mona (2017). Motivasjon og mestring i matematikk Økt motivasjon for matematikk,hvordan lykkes med det.
  • Røsseland, Mona (2017). En matematisk reise gjennom 20 år. Hvordan har matematikkundervisningen endret seg de siste 20 årene? Hva har vi lært og hvordan vil vi at fremtiden skal bli?.
  • Røsseland, Mona (2017). Hva snakker vi om? Hvor ligger fokuset når lærere diskuterer undervisningen og hvilke konsekvenser får det for elevenes læring?.
  • Bulien, Tone; Røsseland, Mona (2004). The Mathematics in Scandinavian Christmas Decorations.
  • Bulien, Tone; Røsseland, Mona (2004). The mathematics in Scandinavian Christmas decorations.

Sist endret: 07.01.2015 05:58