Meisam Naderi - Universitetet i Agder

meisam.naderi@uia.no
Telefon:
Avdeling:
Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Publikasjoner

• Naderi Meisam, Pätzold Matthias Uwe, Hicheri Rym, Youssef Neji, A Geometry-Based Underwater Acoustic Channel Model Allowing for Sloped Ocean Bottom Conditions (2017). IEEE Transactions on Wireless Communications . ISSN 1536-1276. 16 (4), s 2394 - 2408 doi: 10.1109/TWC.2017.2664829
  • Naderi Meisam, Viet Ha Do, Nguyen Van Duc, Pätzold Matthias Uwe, Modelling the Doppler Power Spectrum of Non-Stationary Underwater Acoustic Channels Based on Doppler Measurements (2017).
  • Naderi Meisam, Rafiq Gulzaib, Pätzold Matthias Uwe, Performance analysis of Alamouti-coded OFDM systems over spatio-temporally correlated underwater acoustic channels (2017).
  • Naderi Meisam, Pätzold Matthias Uwe, Design and Analysis of a One-Dimensional Sea Surface Simulator Using the Sum-of-Sinusoids Principle (2015).
  • Naderi Meisam, Pätzold Matthias Uwe, Zajic Alenka G., The design of measurement-based underwater acoustic channel simulators using the INLSA algorithm (2015).
  • Naderi Meisam, Pätzold Matthias Uwe, Zajic Alenka G., A Geometry-Based Channel Model for Shallow Underwater Acoustic Channels Under Rough Surface and Bottom Scattering Conditions (2014).
  • Naderi Meisam Modelling, Analysis, and Simulation of Underwater Acoustic Channels : Doctoral Dissertation for the Degree Philosophiae Doctor (PhD) at the Faculty of Engineering and Science, Specialization in Information and Communication Technology (2017).