Martin Hemmer - Universitetet i Agder

martin.hemmer@uia.no
Telefon:
Kontor:
D3062 ( Jon Lilletunsvei 9, Grimstad )
Avdeling:
Institutt for ingeniørvitenskap

Prosjekter

Under PhD-utdanning med spesialisering i mekatronikk. Fokus på tilstandsovervåkning av store, saktegående kule- og rullelager.

Medlem i dynamikk-forskergruppen. (https://www.uia.no/en/research/teknologi-og-realfag/ingenioervitenskap/dynamics)

Maskiningeniør fra HiOA, 2012. Master i Mekatronikk fra UiA, 2014.

Faglige interesser

Tilstandsovervåking, signalbehandling, diagnostikk

Last changed: 2017-11-15 11:53:06

Publikasjoner

• Hemmer Martin, Waag Tor Inge, A Comparison of Acoustic Emission and Vibration Measurements for Condition Monitoring of an Offshore Drilling Machine (2017).
  • Hemmer Martin, Waag Tor Inge, Robbersmyr Kjell Gunnar, A Review of Methods for Condition Monitoring of Large, Slow-rotating Bearings (2017).