Marianne Tønnesen

Rådgiver

Koordinator Skrivestua

Kontor:
D3041B ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Kontortid:
8.30-16.00

Ansatt som koordinator på Skrivestua og PULS (pedagogisk utviklings- og læringssenter).

Undervisning

På Skrivestua veileder vi studenter i akademisk skriving og studieteknikk. Skrivestuas mentorer oppholder seg i 2. etasje på Universitetsbiblioteket.

Ta gjerne kontakt ang. kurs i akademisk skriving eller om overgangen fra videregående skole/jobb til studentrollen.

Les om Skrivestuas tilbud på uia.no/skrivestua og om arbeidet til PULS på uia.no/puls.

Arbeidserfaring

Jeg har master i nordisk gjenom Lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo, og har også undervisningskompetanse i religion og etikk, historie og samfunnsfag. Har jobbet mange år som lektor og kontaktlærer i videregående skole, og er opptatt av å trygge overgangen fra videregående opplæring til høyere utdanning.

Sist endret: 11.08.2021 13:08