Marianne Nødtvedt Knudsen

Kontor:
G2002 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Knudsen, Marianne Nødtvedt (2020). Innlegg under nettverkssamling ved Høyskolen i Innlandet.
  • Knudsen, Marianne Nødtvedt (2019). Program til forestillingen "Innenfra og ut".
  • Knudsen, Marianne Nødtvedt (2019). Innenfra og ut.
  • Knudsen, Marianne Nødtvedt (2019). Utøvende kunstnere - skapende undervisning.
  • Knudsen, Marianne Nødtvedt (2019). Performance lecture om performance som tverrfaglig samarbeid i kulturskolen.
  • Hol Mjanger, Ruth; Knudsen, Marianne Nødtvedt (2018). Performance workshop.
  • Knudsen, Marianne N. (2018). Performance workshop og foredag. Hva er performance? Når oppstod performance? Hvordan kan vi bruke performance i kulturskolesammenheng?.
  • Knudsen, Marianne N. (2018). De flytende øyer - om tverrfaglig samarbeid i kulturskolen. Hovedforedrag på dag 2..
  • Knudsen, Marianne N. (2018). Teater og dans bak murene. Et foredrag knyttet til anvendt teater, teaching artist og arbeidet med teater bak murene..
  • Knudsen, Marianne N. (2018). Performance lecture about theater behind the walls.

Sist endret: 5.08.2019 09:08