Magne Aasheim Knudsen

Fakultetsdirektør

Kontor:
A138 ( Jon Lilletunsvei 3, Grimstad )
Kontortid:
08.00 - 15.30

CV – MAGNE AASHEIM KNUDSEN Adresse Harald Gillesvei 8, 4633 Kristiansand E-post Magne.a.knudsen@uia.no Telefon +47 91 87 35 45 Født 12.03.1967 Sivilstand Gift NØKKELKVALIFIKASJONER Konsentrerer på det vesentlige, fokus på tiltak og gjennomføring, skaper trygghet selv i kaotiske situasjoner, stort engasjement, lang ledererfaring fra kompetansebedrifter, tror på delegasjon og andres evne til å levere, skaper motivasjon, organiserer alltid et husorkester der jeg arbeider ARBEIDSERFARING 2007-d.d. Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag Fakultetsdirektør – Budsjett og økonomiansvar for en omsetning på ca 150 millioner kroner (30 – 40 % ekstern finansiering)– Arbeidsgiveransvar for ca 200 ansatte. Ansvar for å utrede alle saker til fakultetsstyret. Ansvar for å gjennomføre vedtak, sekretær for fakultetsstyret 1999-2007 Universitetet i Agder, Fakultet for kunstfag Fakultetsdirektør – Budsjett og økonomiansvar for en omsetning på ca 40 millioner kroner (10 % ekstern finansiering)– Arbeidsgiveransvar for ca 70 ansatte. Ansvar for å utrede alle saker til fakultetsstyret. Ansvar for å gjennomføre vedtak, sekretær for fakultetsstyret 1999 Høgskolen Stord Haugesund – Avdeling for lærerutdanning Kontorsjef - Budsjett og økonomiansvar – Arbeidsgiveransvar for ca 90 ansatte. Ansvar for å utrede alle saker til avdelingsstyret. Ansvar for å gjennomføre vedtak, sekretær for avdelingsstyret 1997 – 1999 Universitetet i Bergen – Det humanistiske fakultet, Institutt for klassisk filologi, russisk og religionsvitenskap Studiekonsulent – Min første faste tilsetting med ansvar for å utrede nye studier, organisering av studiet og eksamen. 1996 - 1997 Modum Blaafarveverk – Sivilarbeider (Forsker) Arbeidet med en analyse av Den 17de mai. Den første landsdekkende avisen på nynorsk. Prosjektet hadde fokus på utviklingen av en redaksjon. Mitt fokus var på den teknologiske innovasjon som muliggjorde og frembrakte etterspørsel etter dagsaktuelle nyheter i avisene. 1992 Norsk Studentunion (NSU) leder i Bergen Ett år med lønnet verv som leder for Studentting, Studentråd og NSU i Bergen med 15 000 medlemmer 1986 Fedrelandsvennen – Trykkeassistentens assistent Arbeid med ny rotasjonspresse 1985 - 1995 Diverse sommer-, ferie-, bijobber. Konsulent på Opptakssentralen ved UiB, 8 somre, påsker, juler i hjemmesykepleien i Risør m.m. UTDANNING 1987-1995 Universitetet i Bergen (UiB) Hovedfag i Historie (karakter 2,0) Hovedfagsoppgave: Fra dannelse til streik – En analyse av utviklingen i Den typografiske forening frem mot og under streiken i 1889. Øvrig utdanning: Administrasjon og organisasjonsvitenskap grunnfag, Sammenliknende politikk mellomfag, sosialøkonomi mellomfag, praktisk pedagogisk utdanning (20 vt) 1983-1986 Risør Videregående skole ORGANISASJONSARBEID 2009-2010 Leder for Oddernes skolemusikkorps 2008 - dd Styreleder, Imperiet AS – Musikkarrangører (60 – 80 arrangementer årlig) 2006 – dd Styremedlem i SR-bank sitt G9alt fond 2004 – 2007 Styreleder, Stiftelsen Quartfestivalen (den gang Norges største festival) Diverse fra 2000 Styreleder, Lund basketball, styremedlem Kristiansand Rock City, vara i Kristiansand bystyre, meddommer i Kristiansand Tingrett Før 2000 Uttallige verv, engasjement innen politikk, basketball, studentorganisasjoner, veldedig arbeid, meddommer i Bergen Tingrett, musikk m.m. ANNET Fritidsinteresser: Basket på Lund basketballag (3. div.), bedriftsfotball for UiA (lagleder/oppmann siden begynnelsen av 2000 tallet), fotball på veteranlaget til Gimletroll, spiller slagverk i bandet Kulturetaten. For øvrig går fritiden til å følge opp mine tre barn og ha lykkelige stunder med min kone.

Ekspertområder

Sist endret: 21.06.2018 14:06