Linda Nakato

Vitenskapelig assistent

Kontor:
9I157 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Nakato, Linda; Mersland, Roy; D'Espallier, Bert (2019). Financial Linkages and Savings Groups: A comparative Analysis.
  • Djan, Kwame Ohene; Nyarko, Samuel Anokye; Mersland, Roy; Beisland, Leif Atle; Nakato, Linda (2019). The Impact of International Ownership on the Performance of Social Enterprises: A Global Survey of Microfinance Shareholder Firms.
  • Nakato, Linda; Mersland, Roy; D'Espallier, Bert (2018). Financial Linkages and Savings Groups: A comparative Analysis.
  • Beisland, Leif Atle; Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Nakato, Linda; Ohene Djan, Kwame (2018). The Impact of International Ownership on the Performance of Microfinance Institutions: A Global Survey.

Sist endret: 6.09.2019 12:09