Linda Nakato

Vitenskapelig assistent

Kontor:
9I157 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Djan, Kwame Ohene; Nyarko, Samuel Anokye; Mersland, Roy; Beisland, Leif Atle; Nakato, Linda (2019). The Impact of International Ownership on the Performance of Social Enterprises: A Global Survey of Microfinance Shareholder Firms.
  • Beisland, Leif Atle; Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Nakato, Linda; Ohene Djan, Kwame (2018). The Impact of International Ownership on the Performance of Microfinance Institutions: A Global Survey.
  • Nakato, Linda; Mersland, Roy; D'Espallier, Bert (2018). Financial Linkages and the Performance of Savings Groups.
  • Ohene Djan, Kwame; Mersland, Roy; Leif Atle, Beisland; Anokye Nyarko, Samuel; Nakato, Linda (2018). The impact of International ownership on the performance of social enterprises: A global survey of microfinance shareholder firms.

Sist endret: 23.08.2018 18:08