Lena Hansen Malnes

Stipendiat

Doktorgradsstudent i helse- og idrettsvitenskap

Kontor:
3I193 ( Universitetsveien 1, Kristiansand )
Kontortid:

Prosjekter

• School in Motion

Rolle: Prosjektkoordinator

Oppgaver: Planlegge og gjennomføre intervensjon, oppfølging av skoler, planlegge og gjennomføre datainnsamling

Forskningsinstitusjoner: Universitetet i Agder, Norges Idrettshøgskole, Universitetet i Stavanger og Høyskolen i Sogn og Fjordane

• Kan El-sykling føre til bedre helse?

Rolle: Masterstudent

Oppgaver: Skriving av masteroppgave og tilhørende artikkelmanuskript samt. delta i datainnsamling

Forskningsinstitusjoner: Universitetet i Agder, Universitetet i Bergen og Universitetet i Stavanger

• Fysisk aktivitet ved sykling og el-sykling

Rolle: Vitenskapelig assistent

Oppgaver: Skriving av artikkelmanuskript

Forskningsinstitusjoner: Universitetet i Agder

Vitenskapelige publikasjoner

• Åvitsland, Andreas; Leibinger, Eva; Lerum, Øystein; Malnes, Lena; Solberg, Runar Barstad; Dyrstad, Sindre Mikal (2018). Sammenhengen mellom fysisk form og psykisk helse hos norske 13-14-åringer.
  • Malnes, Lena Hansen; Lobben, Stian Ellingsen; Bere, Elling; Tjelta, Leif Inge; Kristoffersen, Morten; Mildestvedt, Thomas; Berntsen, Sveinung (2016). How access to an E-bike affects amount and patterns of bicycle use in inactive Norwegian adults: A pilot study..

Sist endret: 4.10.2018 12:10