Kwame Ohene Djan

Kontortid:
School of Business and Law

Vitenskapelige publikasjoner

• Beisland, Leif Atle; Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Nakato, Linda; Ohene Djan, Kwame (2018). The Impact of International Ownership on the Performance of Microfinance Institutions: A Global Survey.
  • Ohene Djan, Kwame; Mersland, Roy; Leif Atle, Beisland; Anokye Nyarko, Samuel; Nakato, Linda (2018). The impact of International ownership on the performance of social enterprises: A global survey of microfinance shareholder firms.
  • Zamore, Stephen; Djan, Kwame Ohene; Alon, Ilan (2016). Credit risk research: A backward -forward looking analysis.
  • Djan, Kwame Ohene; Mersland, Roy (2016). Corporate governance and performance in microfinance: are cooperatives any special?.
  • Djan, Kwame Ohene; Mersland, Roy (2016). Does religious affiliation influence the design of corporate governance? evidence from the global microfinance industry.
  • Djan, Kwame Ohene; Mersland, Roy (2016). Towards a search for an optimal governance design in microfinance institutions, are cooperatives different from non-governmental organizations?.

Sist endret: 30.01.2019 11:01