Kristina Markussen Raen

Doktorgradsstipendiat i matematikkdidaktikk

Kontor:
J2009C ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Raen Kristina Markussen Trustworthiness of information about students’ competencies in fundamental concepts in calculus provided by written examination (2015).
  • Raen Kristina Markussen MATHEMATICAL COMPETENCIES EXPOSED THROUGH ASSESSMENT FOR ENGINEERING STUDENTS (2016).
  • Raen Kristina Markussen Assessing first year engineering students on a calculus course (2015).
  • Raen Kristina Markussen, Simensen Anita Movik, TiM-prosjektet: resultater og videre arbeid (2014).
  • Sundtjønn Trude, Opheim Linda Gurvin, Raen Kristina Markussen, News from Nordic mathematics education - Nordic/Baltic doctoral summer course 2012 (2012). NOMAD . ISSN . 17 (2), s 73 - 74
  • Goodchild Simon, Fauskanger Janne, Friestad Pedersen Ida, Raen Kristina Markussen, Mathematics education PhD summer school 2011 (2011). Nordic Studies in Mathematics Education . ISSN . 16 (3), s 65 - 68
  • Henriksen Ellen Karoline, Angell Carl, Raen Kristina Markussen, ”I click, therefore I learn”? Learning in an undergraduate mechanics course using an electronic "personal response system" (2009).
  • Henriksen Ellen Karoline, Raen Kristina Markussen, Studentaktiv begynnerundervisning i fysikk (2009).

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06