Kjersti Marie Frivoll Johnsen

Kontor:
C4022 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Kjersti er utdannet sykepleier ved Aust-Agder sykepleierhøyskole (1989) og har sin kliniske erfaring fra medisinske og kirurgiske avdelinger i spesialisthelsetjenesten (1989-2015). Hun har en mastergrad i helsefag med studieretning i klinisk sykepleievitenskap fra Universitetet i Agder (2012).

Hun ble ansatt ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap august 2015.

Simulering som læringsmetode er en av hennes faglige interesser og hun er fasilitator innen medisinsk simulering.

Hun er ansvarlig for Simuleringsenheten ved Institutt for sykepleie, Campus Grimstad.

Vitenskapelige publikasjoner

• Kaldheim, Hege Kristin Aslaksen; Fossum, Mariann; Munday, Judy; Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Slettebø, Åshild (2020). A qualitative study of perioperative nursing students' experiences of interprofessional simulation-based learning. Journal of Clinical Nursing (JCN). ISSN: 0962-1067. doi:10.1111/jocn.15535.
  • Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Ehrenberg, Anna; Fossum, Mariann (2014). Dokumentasjon av sykepleie i sykehjem. En vurdering av innhold og kvalitet på sykepleiedokumentasjonen og vurdering av reliabiliteten til instrumentet N-Catch. Vård i Norden. ISSN: 0107-4083. 34 (2). s 27 - 32.
  • Kaldheim, Hege Kristin Aslaksen; Fossum, Mariann; Munday, Judy; Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Slettebø, Åshild (2020). Simulerings-basert læring som en pedagogisk tilnærming i utdanning.
  • Kaldheim, Hege Kristin Aslaksen; Fossum, Mariann; Munday, Judy; Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Slettebø, Åshild (2020). Simulation-based learning: Preparation for clinical practice.
  • Moi, Ellen Benestad; De Presno, Åsne Knutson; Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Søvik, Olav; Skåra, Richard Hardeland; Wehus, Walter Norman (2019). Samarbeider om simulering.
  • Johnsen, Kjersti Marie Frivoll; Briseid, Hanne Synnøve; Martinez, Santiago (2018). Simulering for praksisveiledere.

Sist endret: 14.02.2020 10:02