Ketil Østrem

Kontor:
I2088 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Faglige interesser

Faglig: Idrettspsykologi

Forskningstematikk: talentutvikling, talentidentifisering, prestasjonsutvikling

Undervisningsfag:

Ballspill (fotball, håndball, innebandy, basketball, ballbasis)

Friluftsliv (klatring, vinterfriluftsliv, kystaktiviteter)

Alpint

Hockeyskøyter

Friidrett (Kroppsøving)

Racketidretter (badminton + tennis)

Idrett og Samfunn

Fagdidaktikk

Prosjekter

Medlem av SEP-HEP (Sport and Exercice Psychology: Health, Education, and Performance)

Vitenskaplige publikasjoner

• Østrem Ketil, Høigaard Rune, En retrospektiv studie av idrettsspesifikk aktivitet til 5 norske elite seriefotballspillere (2016). Idrottsforum.org . ISSN 1652-7224.
  • Gundersen Dag Edvard, Østrem Ketil, Outdoor guidance -A Norwegian perspective (2007).
  • Horgen, André Fasting, Merete Lund Lundhaug, Torbjørn Magnussen, Leif Inge Østrem, Ketil (2016). Ute! Friluftsliv - pedagogiske, historiske og sosiologiske perspektiver. Fagbokforlaget. ISBN 978-82-450-1755-7.
  • Østrem Ketil Ballspill i skolen - inkluderende? (2017).
  • Østrem Ketil Sentrale faktorer for å oppnå suksess som håndballspiller: En retrospektiv studie av idrettsspesifikk aktivitet til 5 norske kvinnelige eliteseriespillere i håndball (2017).
  • Østrem Ketil, Erikstad Martin Kjeøen, Johansen Bjørn Tore, Talent identification in Norway - The relative age effect in selected youth soccer players (2017).
  • Østrem Ketil Sentrale ferdigheter i lagspillet. Basketball, frisbee og innebandy i skolen (2016).
  • Østrem Ketil, Haugen Tommy, Høigaard Rune, Erikstad Martin Kjeøen, Johansen Bjørn Tore, The relationship between perceived motivational climate and satisfaction with personal treatment among young soccer players: The moderating role of coaches´ supporting behavior (2016).
  • Østrem Ketil, Høigaard Rune, En retrospektiv undersøkelse av 5 norske eliteseriespillere i fotball (2016).
  • Horgen André, Fasting Merete Lund, Lundhaug Torbjørn, Magnussen Leif Inge, Østrem Ketil, Ute! Friluftsliv - pedagogiske, historiske og sosiologiske perspektiver (2016).
  • Østrem Ketil Foredrag talentutvikling i barne- og ungdomsidrett (2015).
  • Østrem Ketil Om involvering og inkludering i friluftsliv gjennom tverrfaglig aktivitet (2014).

Sist endret: 21.06.2018 14:06