Jorunn Reinhardtsen - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
109 ( Universitetsveien 17, Kristiansand )
Avdeling:
Institutt for matematiske fag

Last changed: Aldri.

Publikasjoner

• Wathne Unni, Reinhardtsen Jorunn, Cestari Maria Luiza, Introductory lessons on algebra: A Video Study (Videomat) (2013).
  • Reinhardtsen Jorunn, Carlsen Martin, Säljö Roger, Capturing learning in classroom interaction in mathematics: Methodological considerations. (2007).
  • Reinhardtsen Jorunn Capturing learning in classroom interaction in mathematics: Methodological considerations. (2015).
  • Wathne Unni, Reinhardtsen Jorunn, Cestari Maria Luiza, Videomat – Introduction of algebra in Norwegian classrooms (2013).