Yannis Liakos

Kontor:
106 ( Universitetsveien 17, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Liakos Ioannis Evagellos Mathematical modeling and competencies for biology students (2017).
  • Liakos, Ioannis Evagellos Rogovchenko, Svitlana Rogovchenko, Yuriy (2018). A new tool for the assessment of the development of students' mathematical competencies. ISBN 978-2-87352-013-7. 6 s.
  • Liakos Ioannis Evagellos, Rogovchenko Svitlana, Rogovchenko Yuriy, A new tool for the assessment of the development of students' mathematical competencies (2018).
  • Liakos Ioannis Evagellos, Rogovchenko Svitlana, Rogovchenko Yuriy, A New Tool for the Assessment of the Development of Students' Mathematical Competencies (2018).
  • Liakos Ioannis Evagellos, Rogovchenko Yuriy, Assessing the Development of Students’ Mathematical Modeling Competencies: An Information Entropy Approach (2018).
  • Liakos Ioannis Evagellos, Viirman Olov Lui, The development of biology students’ mathematical competencies through mathematical modelling – exploring the potential of an analytical tool (2017).
  • Liakos Ioannis Evagellos Mathematical Modelling and Mathematical Competencies: The case of Biology students (2017).
  • Liakos Ioannis Evagellos Mathematical Modelling and Mathematical Competencies: The Case of Biology Students (2016).

Sist endret: 21.06.2018 14:06