Kontor:
26001 ( Universitetsveien 26, Kristiansand )

Cand.theol. fra MF vitenskapelig høyskole (2019).

Forskning

I PhDprosjektet mitt analyserer jeg publikasjonshistorien til Discoveries in the Judaean Desert (DJD), den offisielle publikasjonsserien av Dødehavsrullene, med spesielt fokus på redaksjonelle praksiser.

Medlem av:
Norsk gammeltestamentlig selskap (NGTS)
Society of Old Testament Studies (SOTS)
Society of Biblical Literature (SBL)
PAMfilius
Forum for hellige skrifter
European Society for Women in Theological Research (ESWTR)

Faglige interesser

Dødehavsrullene
Det gamle testamentet
Knowledge production

Prosjekter

Stipendiat i The Lying Pen of Scribes: Manuscript Forgeries, Digital Imaging, and Critical Provenance Research.

PhDprosjekt om publikasjonshistorien til Discoveries in the Judaean Desert (DJD), den offisielle publikasjonsserien for Dødehavsrullene.

Vitenskapelige publikasjoner

• Scales, Joseph; Gwyther, Katherine; DeVries, Michael; Gimse, Ingrid Breilid (2022). Dead Sea Scrolls in the Modern Era: Provenance and Forgery, Part 2.
  • Scales, Joseph; Gimse, Ingrid Breilid; Gwyther, Katherine; DeVries, Michael (2021). Dead Sea Scrolls in the Modern Era: Provenance and Forgery, Part 1..
  • Gimse, Ingrid Breilid (2021). Preparing the path: Labels and classifications in the Discoveries in the Judaean Desert series.
  • Gimse, Ingrid Breilid (2021). Mirror, mirror on the cave wall, do these guidelines reflect it all? Guidelines to contributors of the DJD series.

Sist endret: 19.10.2021 11:10