Hilde Vik

Rådgiver

Etter- og videreutdanning (EVU)

Kontor:
9I173 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )
Kontortid:
mandag-fredag 08:30-15:30

Hilde Vik er ansatt som Marketing and Program Manager ved Handelshøyskolen Executive, med ansvar for en rekke åpne kurs- og studietilbud samt bedriftsinterne tilbud til bedrifter, klynger og næringsliv.

Vik har ansvar for utvikling av nye videreutdanningstilbud, skreddersøm, kontrakter med oppdragsgivere, samarbeidspartnere, timelærere og gjesteforelesere fra næringslivet og internasjonale forbindelser.

Hun har også det daglige ansvaret for markedsføring av alle Handelshøyskolens videreutdanningstilbud inkl. studieveiledning, nettsider og markedskampanjer.

Arbeidserfaring

Hilde Vik har mer enn 15 års erfaring med utvikling av kurs og studietilbud ved UiA, og har bla. vært leder av videreutdanningsenheten ved tidligere Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap i en rekke år. Hun har i disse årene i hovedsak arbeidet med utvikling og gjennomføring av kompetanseutviklingsprogram til ledere og ansatte i privat og offentlig virksomhet, blant annet til Skatteetaten, fylkeskommuner, kommuner, klynger og privat næringsliv.

For mer informasjon vises til CV på LinkedIn

Prosjekter

Spesielt ansvar for utvikling av nye kurstilbud knyttet til:
Executive MBA og Ledelse og styring

Sist endret: 2.07.2018 13:07