Henning Idsøe - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
B118 ( Jon Lilletunsvei 3, Grimstad )
Avdeling:
Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Last changed: 2017-06-13 11:52:56

Publikasjoner

• Idsøe Henning, Hamid Mohamed, Cenkeramaddi Linga Reddy, Jordbru Thomas, Beferull-Lozano Baltasar, Experimental Validation for Spectrum Cartography using Adaptive Multi-kernels (2017).
  • Jordbru Thomas, Hamid Mohamed, Cenkeramaddi Linga Reddy, Idsøe Henning, Beferull-Lozano Baltasar, Implementation of a Two Stage Fully-Blind Self-Adapted Spectrum Sensing Algorithm (2017).
  • Jordbru Thomas, Idsøe Henning, Cenkeramaddi Linga Reddy, Beferull-Lozano Baltasar, Hamid Mohamed, Radio measurements on a customized software defined radio module: A case study of energy detection spectrum sensing (2017).
  • Idsøe Henning, Hamid Mohamed, Jordbru Thomas, Cenkeramaddi Linga Reddy, Beferull-Lozano Baltasar, Spectrum cartography using adaptive radial basis functions: Experimental validation (2017).
  • Idsøe Henning, Hamid Mohamed, Cenkeramaddi Linga Reddy, Jordbru Thomas, Beferull-Lozano Baltasar, Experimental Validation for Spectrum Cartography using Adaptive Multi-Kernels (2017).