Halvard Øysæd - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
A3068 ( Jon Lilletunsvei 9, Grimstad )
Avdeling:
Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Bakgrunn

Underviser i DAT100 - Datateknikk, DAT103 - Operativsystemer og mikroprosessor, DAT202 - Databaser, DAT219 - Internettjenester på .NETplattform, DAT213 Katalogtjenester og databaseadministrasjon

Last changed: 2014-08-23 11:33:02

Publikasjoner

• Ulltveit-Moe Nils, Gjøsæter Terje, Assev Sigurd M., Øysæd Halvard, Towards Efficient Teacher Assisted Assignment Marking Using Ranking Metrics (2017).
  • Ulltveit-Moe Nils, Assev Sigurd M., Gjøsæter Terje, Øysæd Halvard, Streamlining Assessment using a Knowledge Metric (2016).
  • Øysæd Halvard, Andersen Rune, Prinz Andreas, Schulz Renee Patrizia, Teaching students to learn (2016).
  • Andersen Rune, Prinz Andreas, Øysæd Halvard, How to Teach Habits? (2015).
  • Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Øysæd Halvard, Reichert Frank, FUTURE CONCEPTS FOR UNIVERSITY TEACHING AND LEARNING (2011).
  • Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Carlsen Martin, Øysæd Halvard, Reichert Frank, On the Mobile Technology Enabled Peer-Evaluation: A User Centric Approach (2011).
  • Andersen Rune, Prinz Andreas, Øysæd Halvard, How to Teach Habits? (2015).
  • Ulltveit-Moe Nils, Assev Sigurd M., Gjøsæter Terje, Øysæd Halvard, FrontScraper – Digital Assessment Tool (2015).
  • Øysæd Halvard En av tre sørlendinger føler seg dummere enn dagens teknologi (2015).
  • Bjørke Sven Åke, Øysæd Halvard, Internettkurs i studiestrategi tar av (2013).
  • Øysæd Halvard, Øhrn Johannessen Marianne, E-eksamen. Generelt forsøk (2012).
  • Bjørke Sven Åke, Øysæd Halvard, Schmidt Michael, Gould Steve, How to write academic essays (E-book) (2011).
  • Bjørke Sven Åke, Øysæd Halvard, Study strategies and study techniques (E-book) (2011).