Gun Katarina Åbacka

Førsteamanuensis

Kontor:
IU028 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Beinert, Cecilie; Vik, Frøydis Nordgård; Øverby, Nina Cecilie; Åbacka, Gun (2019). LifeLab Mat og helse. Innovativ undervisning for fremtidens skole.
  • Åbacka, Gun; Solgaard, Geir; Ask Selvik, Anne; Engeset, Dagrun (2019). Mat og kjemi. Hvorfor blir frukt brun?.
  • Ask, Anne Merete Selvik; Engeset, Dagrun; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir (2019). Hva er et egg?.
  • Engeset, Dagrun; Ask, Anne Merete Selvik; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir (2019). Hva er emulgering?.
  • Ask, Anne Merete Selvik; Engeset, Dagrun; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir (2019). Hva skjer når vi koker og steker fisk?.
  • Ask, Anne Merete Selvik; Engeset, Dagrun; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir (2019). Hva skjer når vi koker og steker rødt kjøtt?.
  • Beinert, Cecilie; Vik, Frøydis Nordgård; Åbacka, Gun; Øverby, Nina Cecilie (2019). Lifelab Food and health. Inovative teaching for the school of the future.

Sist endret: 2.05.2019 16:05