Gun Katarina Åbacka

Førsteamanuensis

Kontor:
IU028 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Øverby, Nina Cecilie; Hillesund, Elisabet Rudjord; Engeset, Dagrun; Ask, Anne Merete Selvik; Åbacka, Gun; Skreden, Marianne; Vik, Frøydis Nordgård (2019). Toppforskningssenteret i Lifecourse Nutrition ved Universitetet i Agder. Norsk Tidsskrift for Ernæring. ISSN: 1503-5034. (1).
  • Beinert, Cecilie; Vik, Frøydis Nordgård; Åbacka, Gun; Øverby, Nina Cecilie (2019). Lifelab Food and health. Inovative teaching for the school of the future.
  • Ask, Anne Merete Selvik; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir; Engeset, Dagrun (2018). Steking av kjøttkaker.
  • Ask, Anne Merete Selvik; Engeset, Dagrun; Solgaard, Geir; Åbacka, Gun (2018). Hva skjer når vi sper kjøttdeig?.
  • Åbacka, Gun; Ask, Anne Merete Selvik; Solgaard, Geir; Engeset, Dagrun (2018). Mat og kjemi. Et tverrfaglig samarbeid..
  • Ask, Anne Merete Selvik; Engeset, Dagrun; Åbacka, Gun; Solgaard, Geir (2018). Steking av gjærdeig.

Sist endret: 2.05.2019 16:05