Grethe Ingebrigtsvold Sæbø

Kontor:
E2310 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Utdanningsbakgrunn:

Cand.polit. Hovedfag i Pedagogikk rådgivning fra NTNU. Tema: Medarbeidersamtalen

Pedagogikk, psykologi, personalpsykologi, arbeidspsykologi, testpsykologi, samfunnsfag

Lisens i ulike kartleggings- og utredningsverktøy til bruk i rekruttering, veiledning- og rådgivning, og personal- og ledelsesutvikling

Universitetspedagogikk

PED 959 - Veiledningspedagogikk for praksislærere i barnehagelærerutdanningen

PED 962 - Veiledning og rådgivning

Prosjekter

2014 - : "Mentoring with awareness of pre-understanding"

2014 - : "Trust in practice. What can a mentor in practice do to achieve trust from teacher students?"

2014 - : Arbeidsgruppen som pedagogisk arbeidsform. Pedagogikkstudenters opplevelse av arbeidsgruppens innvirkning på faglig utvikling og sosial trivsel"

2015 - : School In. Et prosjekt som utforsker sammenhengen mellom undervisningskommunikasjon, skolekutlur og lokalmiljø (Prosjektleder: Jorunn Midtsundstad)

Vitenskapelige publikasjoner

• Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold; Midtsundstad, Jorunn H. (2018). Teachers’ responsibility and expectations: Dependent on the school organisation?. Improving Schools. ISSN: 1365-4802. 21 (3). s 285 - 295. doi:10.1177/1365480218783796.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold; Midtsundstad, Jorunn H. (2019). Professional Learning Communities in four schools - How do their reflection develop during innovation?.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold (2019). Dialogcafè og Refleksjonssirkel. Nettverkssamling i School-In; 2019-10-11.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold (2019). Hvordan legge til rette for gode refleksjonsprosesser?.
  • Midtsundstad, Jorunn H.; Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold (2019). Hvordan videreutvikle refleksjonen i profesjonelle læringsfellesskap?.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold; Midtsundstad, Jorunn H. (2018). Professional learning communities - How do they reflect on inclusion as a balance between soicial and academic needs?.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold (2018). School In - Innovation working methods: Dialogue cafè and Reflection cycle.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold; Midtsundstad, Jorunn H. (2018). Professional learning communities in four schools - how do they percieve inclusion as a balance between social and academic needs?.
  • Sæbø, Grethe Ingebrigtsvold; Midtsundstad, Jorunn H. (2018). Ansvarsorganisering og virkninger på inkludering.

Sist endret: 9.02.2020 10:02