Eva Mari Andreasen

Ph.d.-stipendiat / Universitetslektor

Kontortid:
kl. 08.00 - 15.30

Eva Mari er utdannet sykepleier (2008) med mastergrad i Klinisk helsevitenskap (2019) og er doktorgradsstipendiat ved ved Universet i Agder (UiA). Hun har sin kliniske erfaring fra kommunehelsetjenesten ved omsorgssenter (2005 - 2008) og habilitering i Kristiansand kommune (2006 - 2008), og fra hjemmetjenesten i Trondheim kommune (2008 - 2009). Hun har erfaring fra spesialisthelsetjenesten ved St. Olavs Hospital (2009 - 2013) og Sørlandet sykehus (2013 - 2020) innen medisinske, kirurgiske og psykiatriske avdelinger. I doktorgraden forsker hun på en ny læringsaktivitet for studenter på sykepleiestudiet for å lære om strukturert kommunikasjon.

Faglige interesser

Veiledning og kvalitet i utdanning.
Simulering (forberedelse til praksis).
Praksislærer i spesialsthelsetjenesten for bachelorstudenter i sykepleie.

Prosjekter

Kompetanse i pre- og postoperativ sykepleie for sykepleiestudenter.

Medlem i forskningsgruppen HEIFA: Helse- og livskvalitet i et familieperspektiv.

Allmenn formidling

Andreasen, Johan Kristian; Liverød, Sondre; Andreasen, Eva Mari; Sæbø, Øystein (2021). Sosiale medier skaper avhengighet. derfor må vi regulere barns tilgang.

Andreasen, Eva Mari (2021). Praksisperioden avgjør om kommunene får ansatt nye sykepleiere.

Vitenskapelige publikasjoner

• Andreasen, Johan Kristian; Andreasen, Eva Mari; Sæbø, Øystein; Liverød, Sondre Risholm (2021). Panelsamtale: Barn og sosiale medier.
  • Andreasen, Eva Mari; Andreasen, Johan Kristian (2021). Vil ha strengare reglar for barn på sosiale medium.
  • Andreasen, Eva Mari; Andreasen, Johan Kristian (2021). Vil ha strengere aldersgrenser på sosiale media.

Sist endret: 12.11.2021 10:11