Erik Lankut

Vitenskapelig assistent

Ph.d. kandidat

Kontor:
9I157 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Erik Lankut er en dobbel- ph.d kandidat i internasjonal business på handelshøyskolen UiA, og på syddanske universitet i odense (SDU). Han fullførte en mastergrad i international management på handelshøyskolen UiA med masteroppgaven "Cultural intelligence: a bibliometric meta-analysis"

Forskning

nåværende forskningsinteresser er sammenhengen mellom kultur og internasjonal business. mer spesifikt gjelder det emner om kulturell intelligens, nasjonalkulturer og verdier, og til sist xenophobi.

Faglige interesser

- kulturell intelligens

- tverkulturell kompetanse

- global lederskap

- utviklende marked

Vitenskapelige publikasjoner

• Lankut, Erik; Gunkel, Marjaana; Munim, Ziaul Haque; Alon, Ilan; Taras, Vasyl (2018). Global leadership success: SME leader’s intelligences as a driver for internationalization success. Conference Proceedings of the Interactive Research Development Workshop and Conference Internationalization of SMEs – New Insights and Future Research Opportunities. ISBN: 978-3-00-059929-3. Free University of Bozen-Bolzano. KAPITTEL.
  • Lankut, Erik; Gunkel, Marjaana; Munim, Ziaul Haque; Taras, Vasyl; Alon, Ilan; Richter, Nicole (2018). Global Leadership success through cultural and emotional Intelligence in International teams.
  • Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan; Richter, Nicole (2018). Cultural Intelligence - Status Quo in International Business.
  • Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan (2017). Cultural Intelligence Research: A Bibliometric Meta-Analysis.
  • Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan; Richter, Nicole Franziska (2017). Cultural Intelligence - A Research Landscape.

Sist endret: 30.08.2018 18:08