Elise Frølich Furrebøe

Postdoktor

Kontor:
9I163 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Phd i atferdsvitenskap fra OsloMet med avhandlingen «Impulsivity and Procrastination: Examining the Reinforcing Contingencies of Delay Discounting in Humans”, MSc i Helseøkonomi fra UiO, og en Bachelor i økonomi/administrasjon fra University of Guelph, Canada.

Jobber som Postdoc ved Handelshøyskolen, UiA, med prosjektet “Financial literacy and gender: An investigation of loss aversion and self-efficacy as determinants of financial literacy and economic behavior in adolescents”.

Har tidligere undervist MALKA 220- Atferdsøkonomi (Masteremne) ved OsloMet.

Vitenskapelige publikasjoner

• Furrebøe, Elise Frølich (2021). Sometimes Shallow and Unsystematic: Examining the Qualitative Differences in Individual Delay Discounting.
  • Furrebøe, Elise Frølich; Nyhus, Ellen K. (2021). Gender Differences in Recollections of Economic Socialization, Perceived Financial Knowledge, and Economic Behaviour.
  • Furrebøe, Elise Frølich (2018). Contributions of Behavior Analysis to Behavioral Economics.

Sist endret: 7.02.2020 14:02