Dianah Nampijja - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
H2013 ( Gimlemoen 25, Kristiansand )
Avdeling:
Institutt for global utvikling og samfunnsplanlegging

Last changed: 2015-03-27 08:41:47

Fagområder

Forskningsgrupper

Publikasjoner

• Nampijja Dianah, Muyinda Paul Birevu, Adoption and use of mobile technologies for learning among smallholder farmer communities in Uganda (2016).
  • Mayende Godfrey, Prinz Andreas, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Muyinda Paul Birevu, Nampijja Dianah, Philosophical and ethical concerns in researching online learning groups (2016).
  • Mayende Godfrey, Muyinda Paul Birevu, Prinz Andreas, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Nampijja Dianah, Online Learning Needs Assessment in Uganda (2015).
  • Mayende Godfrey, Prinz Andreas, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Muyinda Paul Birevu, Nampijja Dianah, Philosophical and Ethical Concerns in Researching Online Learning Groups (2016).
  • Bjørke Sven Åke, Lazareva Aleksandra, Mayende Godfrey, Nampijja Dianah, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Together we can. Team and online collaborative work (2015).