Brikena Djepaxhija

Ph.d.-kandidat

Kontor:
123 ( Universitetsveien 17, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Djepaxhija Brikena, Vos Pauline, Fuglestad Anne Berit, Assessing Mathematizing Competences Through Multiple-Choice Tasks: Using Students’ Response Processes to Investigate Task Validity (2017).
  • Djepaxhija Brikena, Vos Pauline, Fuglestad Anne Berit, Exploring grade 9 students' assumption making when mathematizing (2015).
  • Djepaxhija Brikena, Vos Pauline, Fuglestad Anne Berit, The PISA scoring guidelines and their prescriptions for interpreting a problem situation (2016).
  • Djepaxhija Brikena, Vos Pauline, Fuglestad Anne Berit, Assessing mathematizing competences: Using students’ response processes to investigate item validity (2015).

Sist endret: 21.06.2018 14:06