Bernt Andre Moen

Førsteamanuensis

Kontor:
K3014 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Pianist/keyboardist/forfatter. Utdannet ved Musicians Institute, Berklee College of Music, Uia og NMH.

Medvirket på en rekke utgivelser som utøver/komponist/arrangør og produsent, deriblant ni utgivelser under eget navn i solo og trio settinger, samt turnert verden rundt med diverse artister.

Undervist ved NLA, Oslo. Dahlske VGS Grimstad,

Arbeidserfaring

Undervist ved NLA, Oslo. Dahlske VGS Grimstad,

Sensor ved UIS.

Sensor ved Dahlske VGS.

Sensor ved NLA.

Sensor ved UIT.

Sensor ved Ansgar Høgskole

Faglige interesser

Underviser i piano og samspill.

Utvalgte publikasjoner

"Harmoni- og improvisasjonskonsepter for pianister"

Vitenskapelige publikasjoner

• Moen, Bernt Andre (2019). Sunhill.
  • Moen, Bernt Andre (2019). Dualistic.
  • Moen, Bernt Andre (2018). Bernt Moen: "Solopiano Vol. 4".
  • Moen, Bernt Andre (2018). Red Kite: "A mockery of the upper class". Jeg medvirker som utøver..
  • Moen, Bernt Andre (2018). Thulsa Doom: "A keen eye for the obvious". Jeg har medvirket som utøver og arrangør..
  • Moen, Bernt Andre (2018). Addiktio: "Verraton". Jeg har medvirket som utøver, komponist og arrangør..
  • Moen, Bernt Andre (2018). Rolf Kristensen "Timelines". Jeg har medvirket som utøver..
  • Moen, Bernt Andre (2018). Dualistic: "Dualistic". Syv komposisjoner registrert i TONO..
  • Moen, Bernt Andre (2018). 31 konserter i 2018. Blandt annet med Dualistic, SAH!, Kimestad/Moen, Rolf Kristensen, Øyvind Nypan, Red Kite, Solopiano..
  • Moen, Bernt Andre (2015). 7 plateutgivelser 2015.

Sist endret: 16.08.2019 16:08