Ann Birgitte Tveiten

Rådgiver

Kontor:
C4116 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Arbeidserfaring

Har arbeidet med arbeidsmiljøutvikling, veiledning, kursing, konflikthåndtering, organisasjonsutvikling og lederstøtte i over 15 år. Var medeier i konsulentselskap i mange år. Vi jobbet i offentlig og private bedrifter, i store konsern og i små vekstbedrifter.

Etablerte også eget selskap, og har senere stupt inn i ny gründertilværelse som prosjektleder og rektor for en ny folkehøyskole hvor kreativitet, innovasjon og teknologi er det faglig fundamentet. Design thinking er et av de metodiske grunnlagene på denne skolen, som har fokus på hvordan man utvikler og legger tilrette for kreativitet som innsatsfaktor for innovasjon.

Å starte skole var et altoppsluklukende, spennende og krevende prosjekt. Da jeg sluttet, hadde skolen 86 betalende elever, 16 ansatte, fire ulike linjer: "arkitektur", "teknologi", "ledelse og entreprenørskap" og "Storytelling", samt fellesfag i problemløsning og kreativitet i grupper, spennende samarbeid med flere lokale bedrifter og deres utfordringer, storkjøkkendrift, sommerhotelldrift, fungerende internat for alle studentene, og en sunn økonomi.

Sist endret: 23.08.2019 12:08