Anna Zaytseva

Prosjektleder

Prosjektleder for i4Helse

Kontor:
A314 ( Jon Lilletuns vei 3, Grimstad )

Jeg er prosjektleder for et nytt velferdsteknologisenter, i4Helse, som vil oppmuntre idégenerering av nye løsninger, involvering av brukergrupper, offentlige institusjoner, spesialister og eksperter, forskere og bedrifter inn i design og samskaping av idéene, deres testing og utprøving for videre implementering for bred bruk i samfunnet. Jeg er ansvarlig for innholdet og "global watch" i dette senteret. "Synergi" er et nøkkelord.

Når det gjelder min bakgrunn, har jeg sterk interesse for Complexity Science (sentrert ved Santa Fe Institute), en PhD i informasjonssystemer om "mutual shaping betwen technologies and law" på datasett av e-helse løsninger (fra Universitetet i Oslo), en mastergrad i statsvitenskap med fokus på internasjonale og europeiske relasjoner (fra Linköpings Universitet), en spesialistgrad i rettsvitenskap med hovedretning i sivilrett (fra State University - Higher School of Economics). Min praktiske bakgrunn er internasjonal og er i samsvar med mine faglige interesser: min seneste erfaring er å jobbe med Horizon 2020-applikasjoner innen IKT-emner, og jeg jobbet også som policyanalytiker ved Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete (Sida) i Sverige. Som person liker jeg rockemusikk og kunst, tar sjanser og nyter eksperimenter.

Sist endret: 12.10.2018 11:10