Anna Svingen-Austestad

Førsteamanuensis

Kontor:
G2051 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Lutnæs, Eva; Austestad, Anna (2009). Tilnærminger til teknologi og design i grunnskolen. – Nysgjerrig, skapende, kritisk?. FormAkademisk - Forskningstidsskriftet for design og designdidaktikk. ISSN: 1890-9515. 2 (1). s 60 - 69.
  • Austestad, Anna (2006). Mellom store og små fortellinger - om fotografier og Kunnskapsløftet. DesignDialog - Kunnskapsløftet og visuell kompetanse. ISBN: 978-82-579-4524-4. Høgskolen i Oslo og Akershus. kapittel. s 69 - 79.
  • Svingen-Austestad, Anna (2018). Questions… Concerning The Production Of Subjectivity -On Aesthetic Practices In Art, Craft And Design Studies [Formgivingsfag].
  • Illeris, Helene; Anundsen, Tormod Wallem; Valberg, Tony; Svingen-Austestad, Anna; Skregelid, Lisbet; Amundsen, Even Lynne; Kvist, Per; Øgård-Repål, Anita; Hansen, Linda Iren Mihaila; Dalgård, Lene; Fossnes, Anne-May; Näumann, Ragnhild (2018). BEBO.
  • Klungland, Monica; Skregelid, Lisbet; Illeris, Helene; Svingen-Austestad, Anna (2018). Creativity, contemporaneity, criticality — Towards new core elements in Norwegian Art and Craft Education.
  • Svingen-Austestad, Anna; Skregelid, Lisbet (2018). Ommøbleringer.
  • Svingen-Austestad, Anna (2018). Kunsten og laboratoriet.
  • Skregelid, Lisbet; Svingen-Austestad, Anna; Illeris, Helene; Klungland, Monica (2018). På vei mot nye kjerneelementer i kunst og håndverksfaget? Forslag til en nåtidig fagtenkning..
  • Skregelid, Lisbet; Svingen-Austestad, Anna (2018). Ommøbleringer – forbindelser mellom kunst og lek.
  • Svingen-Austestad, Anna (2017). Spørsmål – om estetiske praksiser og subjektivering.
  • Svingen-Austestad, Anna (2017). Presentasjon av avhandlingen Questions… Concerning The Production Of Subjectivity -On Aesthetic Practices In Art, Craft And Design Studies [Formgivingsfag].

Sist endret: 13.01.2019 22:01