Anna Svingen-Austestad

Førsteamanuensis

Kontor:
G2051 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Lutnæs, Eva Austestad, Anna (2009). Tilnærminger til teknologi og design i grunnskolen. – Nysgjerrig, skapende, kritisk?. FORMakademisk. ISSN: 1890-9515. 2 (1). s 60 - 69.
  • Austestad, Anna (2006). Mellom store og små fortellinger - om fotografier og Kunnskapsløftet. DesignDialog - Kunnskapsløftet og visuell kompetanse. ISBN: 978-82-579-4524-4. Høgskolen i Oslo og Akershus. kapittel. s 69 - 79.
  • Svingen-Austestad, Anna (2018). Questions… Concerning The Production Of Subjectivity -On Aesthetic Practices In Art, Craft And Design Studies [Formgivingsfag].
  • Illeris, Helene Anundsen, Tormod Wallem Valberg, Tony Svingen-Austestad, Anna Skregelid, Lisbet Amundsen, Even Lynne Kvist, Per Øgård-Repål, Anita Hansen, Linda Iren Mihaila Dalgård, Lene Fossnes, Anne-May Näumann, Ragnhild (2018). BEBO.
  • Klungland, Monica Skregelid, Lisbet Illeris, Helene Svingen-Austestad, Anna (2018). Creativity, contemporaneity, criticality — Towards new core elements in Norwegian Art and Craft Education.
  • Svingen-Austestad, Anna Skregelid, Lisbet (2018). Ommøbleringer.
  • Svingen-Austestad, Anna (2018). Kunsten og laboratoriet.
  • Skregelid, Lisbet Svingen-Austestad, Anna Illeris, Helene Klungland, Monica (2018). På vei mot nye kjerneelementer i kunst og håndverksfaget? Forslag til en nåtidig fagtenkning..
  • Skregelid, Lisbet Svingen-Austestad, Anna (2018). Ommøbleringer – forbindelser mellom kunst og lek.
  • Svingen-Austestad, Anna (2017). Spørsmål – om estetiske praksiser og subjektivering.
  • Svingen-Austestad, Anna (2017). Presentasjon av avhandlingen Questions… Concerning The Production Of Subjectivity -On Aesthetic Practices In Art, Craft And Design Studies [Formgivingsfag].

Sist endret: 13.01.2019 22:01