Kontor:
9I252 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Amy har en bachelorgrad i psykologi (Kinnaird College) og mastergrader i "Industrial Relations & Human Resource Management" (Universitetet i Sydney) og "Management" (samarbeid mellom BI - Handelshøyskolen, IFP Energies nouvelles og ESCP Europe Business School).

I alt har Amy 18 års yrkeserfaring fra ulike multinasjonale selskaper og i 2016 startet Amy sitt eget selskap. Utfra et langsiktig perspektiv og betraktninger rundt finansielle utfordringer for gründer og entreprenører, fattet hun interesse for Folkefinansiering (Crowdfunding) og tar nå en doktorgrad innenfor dette feltet ved Universitetet i Agder (UiA).

Amy er involvert i UiAs Senter for entreprenørskap og deltar aktivt i flere tenketanker for å fremme entreprenørskap, spesielt for innvandrere og flyktninger.

Hun underviser også mastergradskurset "Crowdfunding Lab" ORG 475 (7.5 studiepoeng), og bachelorgradskurset om entreprenørskap MA 155 MA 171 (7.5 studiepoeng) ved UiA.

Folkefinansiering

FinTech

Master level with 7.5 ECTS: Crowdfunding Lab - ORG 457

Bachelor level with 7.5 ECTS: Entreprenuership - MA 155

Faglige interesser

• Entreprenørskap
  • Entrepreneurial Finance
  • Fintech
  • Folkefinansiering

Vitenskapelige publikasjoner

• Vik, Amy Ann (2018). Presented paper in Doctoral Consortium on Crowdfunding Success Factors at The Financial Management Association (International) European Conference - FMA 2018, Norway.
  • Vik, Amy Ann (2018). Panel Discussion on Crowdfunding Success factors, covered by Ngowi TV - Local News, Tanzania.
  • Vik, Amy Ann (2018). Presented paper in Conference on Crowdfunding Success Factors at the 3rd International Conference of Business and Management in Emerging Markets - ICBMEM, 2018, Tanzania.
  • Vik, Amy Ann; Fordelsen, Tomas (2018). :Crowdfunding Education, covered by Kristiansand Avis - Local News Paper, Norway.
  • Vik, Amy Ann (2018). Presented paper in Doctoral Consortium on Crowdfunding Success Factors at the 7TH Ålborg International Business Conference - IBC 2018, Denmark.

Sist endret: 12.01.2019 10:01