Aksa Imran

Vitenskapelig assistent

Integrert ph.d.-stipendiat

Kontor:
C5120 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Engasjert og motivert sivilingeniørstudent på femårig masterprogram industriell økonomi og teknologiledelse ved Universitetet i Agder. Studieretning ingeniørfag-byggdesign på bachelornivå med fordypning innen fagretning konstruksjonsteknikk. Nylig startet i en stilling som integrert doktorgradsstipendiat innen digitale byggeprosesser tilknyttet forskningsprosjektet MEERC. Denne stillingen er todelt med en periode på to år som vitenskapelig assistent på deltid, og deretter to år som doktorgradsstipendiat på heltid.

Arbeidserfaring

Veidekke Entreprenør AS

jun. 2020 – d.d.

• Prosjektingeniør ved Quadrum bygg E på jernbanetomten i Kristiansand.

jun. 2019 – aug. 2019

• Prosjektingeniør på byggeprosjektet Eilert Sundt VGS avdeling Lyngdal.

Universitetet i Agder

sep. 2020 – d.d.

• Integrert doktorgradsstipendiat

jan. 2020 – apr. 2020

• Forskningsassistent tilknyttet MEERC.
  • Studentassistent i Prosjektering 1 - fundamentering og bygningsprosjektering.

aug. 2019 – nov. 2019

• Studentassistent i Bygningsfysikk og energieffektive bygninger.
  • Studentassistent i Statikk 2.

jan. 2019 – apr. 2019

• Studentassistent i Statikk og fasthetslære.
  • Studentassistent i Statistikk og økonomi.

aug. 2018 - feb. 2019

• Faglig coach tilknyttet FYSE-prosjektet.

aug. 2018 – nov. 2018

• Studentassistent i Statikk 2.

jan. 2018 – mai 2018

• Studentassistent i Statistikk og økonomi.
  • Studentassistent i Matematikk 2.
  • Mentor i Statistikk og økonomi.

aug. 2017 – nov. 2017

• Studentassistent i Matematikk forkurs.
  • Studentassistent i Matematikk oppgradering 2.
  • Mentor i Matematikk 2.

jun. 2017 – aug. 2017

• Studentassistent i Matematikk oppgradering 1.

okt. 2016 – mai 2017

• Studentassistent i Matematikk forkurs.

ENT3R
aug. 2019 – mai 2020

• Mentor ved ENT3R Agder som tilbyr realfaglig leksehjelp til elever.

Prosjekter

Bacheloroppgave: Beregning av kontor/lagerbygg med bærekonstruksjon utført i stål, samt vurdering av FEM-programmet salome_meca/code_aster som beregningsverktøy

jan. 2019 – jun. 2019

• Bacheloroppgaven gikk ut på å beregne et næringsbygg i FEM-Design, samt beregne byggets mest lastpåkjente komponenter i salome_meca. FEM-Design er et kommersielt, veldig brukervennlig program som brukes til elementanalyse og design av betong-, stål- og trekonstruksjoner etter det europeiske standardverket (NS-EN). salome_meca er et gratis, men særdeles lite brukervennlig program med røtter i fransk kjernekraftindustri som hverken designer eller analyserer etter felleseuropeiske prosjekteringsregler. I bachelorrapporten ble det vurdert hvordan salome_meca kunne brukes på lik linje med FEM-Design, blant annet ved å benytte Mathcad Prime for å utarbeide en beregningsdokumentasjon for å verifisere og validere beregningene etter felleseuropeiske prosjekteringsregler. I tillegg ble det vurdert hvilke muligheter som finnes ved fri og åpen kildekode FEM-programvarer.

Sist endret: 11.10.2020 20:10