FINN STUDIUM - VINN "FLYING START"!

EN FINN-VINN-SITUASJON

Vinn et helt semester med gratis hybel, trening, pensum, kaffe eller konserter på campus - eller billetter til Palmesus, Skral og Dyreparken!

Premier fra

ENKELT Å DELTA

1. Finn ett eller flere studier du synes virker spennende på uia.no/studier

2. Velg «Legg til Mine studier» ♡

3. Klikk på hjertet øverst på siden, skriv inn din epost-adresse, huk av i feltet for å delta i trekningen, og klikk "Send"

Premier

Dette kan du vinne

Gratis studenthybel hele høstsemesteret 2019!

SiA Bolig

Gratis pensum for høstsemesteret 2019!

SiA Bok

Gratis trening hele høstsemesteret 2019!

SiA Trening

Gratis kaffe hele høstsemesteret 2019!

SiA Mat og drikke

Gratis konserter på studenthusene Østsia eller Bluebox hele høstsemesteret 2019 ("sesongkort")!

SiA Kultur

Palmesus, festivalpass for 2 personer!

Palmesus

Skral Festival, festivalpass for 2 personer!

Skral Festival

Dyreparken+Badelandet, billetter for 4 personer!

Dyreparken

Premiene fra SiA (Studentsamskipnaden i Agder) forutsetter at du blir student ved UiA høsten 2019. Øvrige premier har ikke dette som krav. Dersom du er student eller ansatt ved UiA våren 2019 kan du ikke delta i konkurransen.

SiA (Studentsamskipnaden i Agder) er Norges beste studentsamskipnad - og blir din studentsamskipnad som UiA-student!

Konkurranseregler

• Konkurransen er for potensielt nye studenter ved UiA (deg som søker studieplass for høsten 2019).
  • Dersom du er ansatt eller student ved UiA vårsemesteret 2019 kan du ikke delta i konkurransen.
  • Premiene fra SiA trekkes ikke før i slutten av juli, fordi man må bli student ved UiA for å motta disse premiene.
  • Trekningen gjøres blant de registrerte epost-adressene. Hver epost-adresse/deltaker kan kun delta med ett lodd i konkurransen.
  • For å sikre at vinnerne oppfyller konkurransevilkårene, vil vi først trekke 20 finalister som vi kontakter per epost, og kontrollerer før de endelige trekningene.
  • OBS: Dersom du trekkes ut som finalist, må du svare på eposthenvendelse fra UiA innen fristen for å være med i endelig trekning.

Datoer og frister

Konkurransen lanseres 18.12.2018

• 15.04.2019: Trekning av finalister. 20 deltakere blir kontaktet per epost, og må besvare denne for å kvalifisere seg for de endelige trekningene.
  • 30.04.2019: Frist for finalister til å besvare epost fra oss, for å være med i endelig trekning.
  • 01.05.2019: Trekning av vinnere av billetter til Palmesus, Skral og Dyreparken.
  • 19.07.2019: Påminnelse sendes ut til gjenværende finalister for kvalifisering til premiene som leveres av SiA (fordi disse forutsetter at man blir UiA-student). Eposten må besvares innen fristen, med bekreftelse på at du har takket ja til studieplass fra UiA.
  • 26.07.2019: Siste frist for gjenværende finalister å besvare epost fra oss (etter å ha takket ja til studietilbud), og kvalifisere seg for den endelige trekningen av premiene fra SiA.
  • 30.07.2019: Endelige vinnere av premiene fra SiA trekkes.

Siden er under oppdatering.