Konkurranse

VINN ETT SEMESTER ”all inclusive”

Hovedpremien inneholder

Gratis hybel, trening, pensum og kaffe

Flere premier:

Enkelt å delta!

1. Finn ett eller flere studier du synes virker spennende

2. Velg «Legg til Mine studier» ♡

3. Klikk på hjertet øverst på siden, skriv inn din epost-adresse, huk av i feltet for å delta i trekningen, og send på epost

Konkurranseregler

Konkurransen er for potensielt nye studenter ved UiA (deg som søker studieplass for høsten 2018).

Dersom du er ansatt eller student ved UiA vårsemester 2018 kan du ikke delta i konkurransen.

For å vinne «Flying start»-pakken fra SiA, må du ha takket ja til en studieplass ved UiA for høstsemesteret 2018 (trekningen av denne premien er derfor ikke før 30. juli).

Trekningen gjøres blant de registrerte epost-adressene. Hver epost-adresse/deltaker kan kun delta med ett lodd i konkurransen.

Datoer og retningslinjer for trekning:

For å sikre at vinneren av premien fra SiA oppfyller konkurransevilkårene, vil vi trekke 20 finalister som vi kontakter per epost, og kontrollerer før den endelige trekningen.

• 15/4-2018: Vi trekker vinnere av billetter, samt finalister til hovedpremien fra SiA
  • 26/7-2018: Siste frist for finalister å besvare epost fra oss, og kvalifisere seg for den endelige trekningen.
  • 30/7-2018: Endelig vinner av hovedpremien trekkes.

Siden er under oppdatering.