Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Automatic Generation of Personalized Recommendations in eCoaching

Denne oppgaven fokuserer på konseptet eCoaching for sanntids personlig livsstilsstøtte ved bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Ayan Chatterjee

Ph.d.-kandidat

Ayan Chatterjee ved Fakultet for teknologi og realfag disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen Automatic Generation of Personalized Recommendations in eCoaching mandag mandag 4. september 2023.

Slik oppsummerer kandidaten selv avhandlingen

Denne oppgaven fokuserer på konseptet eCoaching for sanntids personlig livsstilsstøtte ved bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Forskningen tar sikte på å designe, utvikle og teknisk evaluere ytelsen til et intelligent eCoach-prototypesystem for automatisk generering av personlige og evidensbaserte livsstilsanbefalinger. Den foreslåtte løsningen er spesielt fokusert på en brukscase for fremme av fysisk aktivitet. Prototypesystemet bruker bærbare medisinske aktivitetssensorer, etterfulgt av semantisk representasjon av data og deres behandling med kunstig intelligente algoritmer for en automatisk generering av meningsfulle, personlige og kontekstbaserte livsstilsanbefalinger for å redusere stillesittende tid. Denne oppgaven ser på teoretiske grunnlag og praktiske implementeringer etter den veletablerte designvitenskapelige forskningsmetodikken.

Mer om tid og sted for disputasen finner du her.