Møt en Agder-forsker! - Universitetet i Agder
0
Hopp til hovedinnhold

Møt en Agder-forsker!

"Møt en Agder-forsker" er et tilbud til lærere og elever ved de videregående skolene i Agder. I perioden september/oktober kan lærerne «bestille» en forsker fra Universitetet i Agder til en times forelesning for sine elever.

Bjarne, foto

Velg blant disse emnene:

  • "Jan Kristoffer Dales novellesamling Arbeidsnever (2016). Fortellinger om utenforskap og verdighet" ved Amanuensis Oddbjørn Johannessen, institutt for nordisk og mediefag.
  • "Hva var populærmusikk før 1700-tallet?" ved førsteamanuensis Robin Rolfhamre, institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk.
  • "Hvordan bli gravid på vei fra norsk til fremmedspråk? Kunsten å oversette" ved dekan Sunniva Whittaker, fakultet for humaniora og pedagogikk.
  • "Hva er viktig for religiøse ungdommer? Hva tror de på og hva vil de kjempe for?" ved professor Ida Marie Høeg, institutt for religion, filosofi og historie.
  • "Bioenergiens mange ansikter og muligheter" ved professor Henrik Koefoed Nielsen, institutt for ingeniørvitenskap.

Lærere ved videregående skoler i Agder oppfordres til å ta kontakt med den enkelte forsker direkte og avtale tid og sted dem imellom. Tilbudet er tenkt konsentrert rundt ukene 38, 39 og 41. Hvis dette ikke passer er det selvsagt mulig å avtale en annen uke. 

Send studiet på mail