Lørdag er nysgjerrighetens dag!

Lørdag 19. september er det Forskningstorg i Kristiansand. Prøv VR-briller, undersøk livet i strandsonen og se hvordan du kan lage miljøvennlig plastikk!

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra Forskningsdagene et tidligere år. (Illustrasjonsbilde)

Illustrasjonsbilde fra et tidligere forskningstorg.

- Dette blir veldig moro. Det er i alt 11 utstillere som viser frem glimt fra det de gjør – sju fra Universitetet i Agder og resten fra andre forskningsinstitusjoner og virksomheter på Sørlandet. Mye er for barn, men også voksne kan lære mye nytt ved å snakke med forskerne på stedet, sier informasjonssjef Jan Arve Olsen på UiA, som står bak arrangementet.

Hensikten med Forskningsdagene og -torgene er å lage arenaer der universiteter, høgskoler, forskningsinstitusjoner og kompetansevirksomheter vise frem glimt av virksomheten sin til folk som de kanskje vanligvis ikke når.