Alt klart for Forskningsdagene 2017 - Universitetet i Agder

Alt klart for Forskningsdagene 2017

Også i år deltar Universitetet i Agder med en rekke arrangementer under årets Forskningsdager, som holdes i siste uke av september.

Fra forskningstorget i Kristiansand.

- Dette blir veldig moro. Som ved tidligere Forskningsdager er målet å vise fram hva vi gjør til et litt annerledes publikum enn vi kanskje når til vanlig. Derfor er de aktivitetene, med unntak av våre forskerkonferanser for 5. klassinger, lagt ut til der folk er, i stedet for å invitere dem inn til oss, sier Gunn-Marit Eriksen som er prosjektleder for Forskningsdagene ved UiA i år.

På programmet står disse aktivitetene:

• Forskningstorg i Arendal – 16. september
  • Forskningstorg i Kristiansand – 23. september
  • Forskerkonferanse for 5. klassinger på Campus Kristiansand – tirsdag 26. september
  • Forskerkonferanse for 5. klassinger på Campus Grimstad – torsdag 28. september
  • «Møt en Agder-forsker» på videregående skoler i Aust- og Vest-Agder – uke 38, 39 og 40.
  • Forsker-kronikker i avisene
  • Forskerportrett-serie (video) på www.uia.no – 20. september – 1. oktober

Forskningsdagene i Agder arrangeres ikke bare av UiA, en rekke andre er også med. Blant dem Sørlandet sykehus og Havforskningsinstituttet, Flødevigen.

Se bilder og omtale fra noen av tidligere års arrangementer:

Forskningstorgene i Kristiansand og i Grimstad
Forskerkonferanser for 5. klassinger