Gå til hovedinnhold
0
Jump to main content

Byggstudent videre i ”Idol”

Øyvind Omnes (21) fra Grendi i Bygland sang seg til annen Idol-runde i Oslo, forteller Agderposten. Omnes, som studerer til byggingeniør ved HiA i Grimstad, gikk videre fra auditionrunden i Stavanger. 26 talenter gikk videre fra Sør- og Vestlandsuttaket.

This article is more than two years old, and may contain outdated information.

7.000 unge med brennende ønske om å bli neste idol-vinner – og med en drøm om å få minst like stor suksess som World Idol Kurt Nilsen – meldte seg til første runde. Setesdølen Omnes sang en irsk folketone, og ble altså plukket ut som en av i alt 100 som gikk videre til annen utslagsrunde i Oslo.

Til Agderposten forteller Øyvind Omnes at han gjerne synger i dusjen. Der er han ofte, ettersom han er glad i å trene.

Talentet har et band sammen med to kompiser også. Der synger han og spiller gitar. Setesdølen gikk videregående skole på folkemusikklinja ved Valle videregående skole, og har også studert musikk i ett år i USA – før han ble HiA-student.

Annen runde er for øvrig alt gjennomført, men Øyvind Omnes har ikke lov til å røpe hvordan det gikk. En sak er imidlertid alt klar – kompisen som meldte ham på har iallfall fått bekreftet at flere hører at Omnes har talent. Og Øyvind Omnes selv har oppdaget Idol-programmet. Det kjente han ikke fra før…

Les mer i Agderposten:

At Idol-uttaket ikke er noen søndagsskole kan du lese mer om i Dagbladet: