Gå til hovedinnhold
0
Jump to main content

10.000 for en god idé!

FORNY-prosjektet ved HiA utlover ”belønning” på inntil NOK 10.000 til idehavere som oppfyller kriteriene for forretningsideer i FORNY, forteller forskningsdirektør Alf Holmelid (bildet).

This article is more than two years old, and may contain outdated information.

Forretningsideen skal være basert på forskningsresultater og ha et interessant forretningspotensiale. Dessuten kreves det at prosjektet kommer gjennom den første initielle fasen i kommersialiseringsprosessen.

Frist for innmelding av forretningside er 25. mars.

Inntil 5 prosjekter kan bli belønnet.

I FORNY-programmet samarbeider HiA med Sørlandets Teknologisenter AS. Samarbeidsutvalget vil ha ansvar for vurdering av prosjektene etter instilling fra FORNY-ansvarlig i STS. En eveventuell "premie" skal gå til faglig utvikling eller drift.

Forskningsdirektøren inviterer til informasjonsmøter i Kristiansand og GrimstadHiA Gimlemoen: 11. februar, kl 13.15 – Aud. B3 001 HiA, Grimstad: 16. februar, kl 13.15 – Aud F

 

 

Agenda

Kommersiell utnyttelse av FoU-resultater. Nasjonale satsinger og høgskolens rolle ved forskningsdirektøren. Informasjon om FORNY og gjennomførte kommersialiseringer ved STS Daglig ledere for 2 nyetableringer presenterer sine selskaper og deler noen erfaringer Info og invitasjon til Ideseminar 24.-25.mars

Innmelding av forretningsideer

Ansatte og studenter kan når som helst ta kontakt med Sørlandets Teknologisenter AS for å diskutere/presentere nye forretningsideer.

Ta kontakt med Linda Jenssen (372 95 185 eller 918 72 655) eller send en e-post til post@sts.no

.

Økt fokus på forskningsbasert næringsutvikling

Regjeringen med støtte fra et samlet storting har i flere sammenhenger satt fokus på bedre utnyttelse av forskningsresultater i næringsutvikling sier forskningsdirektør Alf Holmelid.

Dette er nedfelt i ulike strategidokument, sist i den nye planen for en helhetlig innovasjonspolitikk: "Fra ide til verdi". Et av virkemidlene i dette arbeidet er FORNY-programmet.