0
Jump to main content

Ida Ulrikke Valand

PhD Research Fellow

 
Office:
IU019 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Scientific publications

  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao Huy John Vu, Haug Lina Bowitz, Valand Ida Ulrikke, Eng Øyvin Andre Solberg, Oterhals Åge, Austgulen Maren Hoff, Halstensen Alfred, Mellgren Gunnar, Gudbrandsen Oddrun Anita, Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study (2018). Marine Drugs . ISSN 1660-3397. 16:197 (6), s 1 - 15 doi: 10.3390/md16060197
  • Ask Anne Merete Selvik, Aarek Ingebjørg, Valand Ida Ulrikke, Did the action plans end up in the drawer? (2018).
  • Engeset Dagrun, Valand Ida Ulrikke, Sterilisering av glass (2018).
  • Engeset Dagrun, Valand Ida Ulrikke, Hjemmelaget syltetøy (2018).
  • Engeset Dagrun, Valand Ida Ulrikke, Mozzarella (2018).
  • Engeset Dagrun, Valand Ida Ulrikke, Sylting av rødbeter (2018).
  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao Huy John Vu, Haug Lina Bowitz, Valand Ida Ulrikke, Eng Øyvin Andre Solberg, Oterhals Åge, Austgulen Maren Hoff, Halstensen Alfred, Mellgren Gunnar, Gudbrandsen Oddrun Anita, Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study (2018). Marine Drugs . ISSN 1660-3397. 16:197 (6), s 1 - 15 doi: 10.3390/md16060197
  • Damsgaard Eirik, Gjerde Ann Helen, Valand Ida Ulrikke, Sørdal Ole Adrian, Sørlandssendinga: Matsvinn - tema i ernæringsutdanning og Hvordan markedsføre den sunne maten? (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Sællmann Siv Kristin, Skaanes Britt Inger, Nordli Julie, Pettersen Line, Bjornes Camilla, Eliassen Håkon, Unge må lære å lage mat (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Bjørkkjær Tormod, Du gjør det, du lærer ikke bare om det (2017). Mat og helse i skolen . ISSN 1890-3193.
  • Valand Ida Ulrikke, Raustøl Håvard, Sørlandssendinga: Miniforedrag om ernæring, åpen dag UiA (2017).

Last changed: 2.10.2018 10:10

Share study by email