Førjulsstemning på Naturmuseum og botanisk hage

Søndag 25. november kl. 12-16 er det førjulsstemning på Gimle. Dette er et arrangement fullt av tradisjoner, så har du vært her før og hatt en hyggelig dag får vi håpe du får den samme følelsen i år!

Foto: Ander Martinsen
Kom i førjulsstemning på Naturmuseum og botanisk hage

Dette er dagen du kan lage små gaver, eller pynt og dekorasjoner til jul for en billig penge. Du kan se "Roars togbane" i aksjon, prøve deg på en innendørs natursti og ta bilde sammen med julenissen. Du kan steike pølser på bål, kjøpe vaffel, kaffe eller gløgg. Ta gjerne med egen kopp og tallerken, så gjøre du en liten innsats for miljøet.

Fra kl. 12-15 kan du ri med hest og vogn aldeles gratis, og hvis du ikke får nok av hest så kan du ri på ponni mot at du betaler selv.

Selvsagt har vi også julemarked med stort spenn i håndlagde produkter. Noen er inne på naturmuseet (både 1. og 2. etasje) og i og utenfor ridehuset er det mange som viser fram produktene sine.

Arrangementet passer for alle, små og store, om du kommer alene eller med familien eller gode venner!

Billetten gir inngang til arrangementet både ute og inne på naturmuseet. I tillegg får du adgang på Gimle Gård, som er pyntet til jul.

Billettpriser:

Voksen (over 18 år) 90,-