Gå til hovedinnhold
Laksepålegg
125 g laks, ørret
rapsolje til pensling
1 ss ekte majones
1 ss kremost naturell
litt sitronsaft
evt rapsolje
litt pepper
Skyll, tørk av fileten og legg den på bakepapir. Pensle fileten tynt med olje
Bak den i nederste hylle i stekeovn på 100
o
C, i 10-12 min, til fiskekjøttet har skiftet farge
Avkjøl fisken og trekk av evt skinn
Mos fiskefileten med gaffel ell stavmikser etter barnets alder
Rør sammen de øvrige ingredienser, og rør fisken i
Serveres på grovbrød
Ansvarlig for siden:
Saara Ojanen <
saara.m.ojanen
SPAMFILTER
@uia.no
(Fjern SPAMFILTER fra adressen)
>
Universitetet i Agder
Lukk
For studenter
For ansatte
Kontakt oss
Si ifra
Ledige stillinger
en
Studier
Forskning
Samarbeid
Om UiA