21. okt - 22. okt 2020

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Free

World Learning Summit 2020 - Digital learning Policy, theory and practice for the future

World Learning Summit 2020 - banner

21 okt - 22 okt
kl 15:00 - 18:30

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Free

World Learning Summit is a small, well established  international conference offering scholars, PhD students, entrepreneurs and policymakers a space in which to present and discuss ongoing projects and ideas relating to higher education in the context of globalization and digital transformation. WLS 2020 is our tenth conference.

Velkommen til World Learning Summit 2020 Digital:

Hvordan har Covid-19 påvirket din undervisningssituasjon og hvordan vil langtidseffektene påvirke høyere utdanning?
Spørsmålet alle i høyere utdanning stiller nå, er: "Hva har vi lært og opplevd fra syv måneder med COVID-19? Hva er den "nye normale "- finnes der en?"

Vi lever nå i en ekstraordinær tid, med en Corona-pandemi som definerer mye av det vi gjør og representerer et nytt nivå av usikkerhet. Hva gjør det med studieopplevelsen? Hvordan påvirker det undervisningsinstitusjonene og selve ideen om hva et universitet er?
Disse og flere spørsmål blir eksemplifisert og diskutert gjennom en rekke tema som inkluderer:
- What happened to MOOCs?
- Quality of digital learning
- Well-being for students in a digital learning age
- A new era for EdTech?
- Post-COVID-19 and UN sustainable development goals?
- New digital learning designs
- Leadership: Managing university transitions to digital learning
- What might post-COVID-19 student mobility look like?
World Learning Summit 2020 vil være viet til å dele erfaringer og refleksjoner om betydningen av denne nye og uventede virkeligheten.
Diskusjonspaneler og breakout-sesjoner dekker temaene fra en rekke perspektiver.

Da WLS 2020 er vårt 10-årsjubileum, har vi samlet en rekke tidligere hovedtalere og paneldeltakere, i tillegg til nye og
internasjonale stemmer.
Blant panelistene og foredragsholderne finner vi:
- Phil Komarny, Salesforce
- June Breivik, Kulturtanken
- Lourdes Andrade, Stanford University
- Apostolos Spanos, UiA
- Phil Long, Georgetown University
- Sunniva Whittaker, UiA
- Donna Kidwell, Arizona State University
- Christopher Stanton, Harvard University
- Hanan Malkawi, Yarmouk University, Jordan
- Anne Berit Swanberg, BI
- Satya Narayanan, CL Educate
- Erika Gubrium OsloMet
- Morten Rosenvinge, UiA

Deltakelse er kostnadsfritt og du kan lese mer om programmet, foredragsholdere og melde deg på her: https://wls.futurelearninglab.org/
Fakultet for samfunnsvitenskap ved UiA er hovedsponsor for konferansen.
Forskernettverket Future Learning Lab holder denne konferansen årlig.