Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Tidspunkt

21. mars 2023
kl 13:00 - 14:00

Legg til kalender

Sted

Zoom, du mottar lenke etter påmelding

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Webinar: Veiviser for forskning i helse- og omsorgstjenestene i kommunen

Senter for forskning på folkehelse og levekår ønsker deg og dine kollegaer hjertelig velkommen til første webinar i webinarserien «Folkehelse- og levekårsforskning i Agder 2023» tirsdag 21. mars 2023 klokken 13.00-14.00.

Tidspunkt

21 mars
kl 13:00 - 14:00

Legg til kalender

Sted

Zoom, du mottar lenke etter påmelding

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Per Gunnar Disch (førstelektor) og Terje Fredwall (professor), begge fra Senter for omsorgsforskning, sør / Universitetet i Agder er redaktører av en ny veiviser for forskning i helse- og omsorgstjenestene i kommunen.

På dette webinaret vil de to presentere veiviseren og invitere til spørsmål omkring hvordan kommunene kan medvirke til og tilrettelegge for forskning. Tittel på foredraget er «Veiviser for forskning i helse- og omsorgstjenestene i kommunen».

Meld deg på her. Etter at du har registrert deg vil du motta en bekreftelses e-post med informasjon om hvordan du logger deg på webinaret.

Les mer om Disch og Fredwalls arbeid her

Vi ser frem til å treffe dere digitalt 21. mars!

Webinarserie: Folkehelse- og levekårsforskning i Agder 2023

Hver måned inviterer Senter for forskning på folkehelse og levekår en forsker til å holde et foredrag om sin forskning. Foredragene er særlig rettet mot kommunene på Agder og Agder fylkeskommune, men er åpne for alle interesserte. Alle foredrag vil være digitale via Zoom. For innspill og mer informasjon, kontakt prosjektleder Marianne Goris.