2. april 2020

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

UTSATT pga Korona-situasjonen: Senioruniversitetet i Kristiansand: Jostein Andreassen: «Likkledet fra Torino, hva kan det forteller oss?»

UiA har seniorsentre med mange aktiviteter både ved Campus Grimstad og Campus Kristiansand.

Mer om Seniorsentrene ved UiA

kl 11:30 - 12:45

Legg til kalender

Kongens Senter, Dronningens gate 42, Kristiansand sentrum

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Vårsemesteret 2020

Program for Senioruniversitetet i Kristiansand:

Når annet ikke er angitt finner møtene sted torsdager kl. 11.30 – 12:45 i Kongens Senter, Dronningens gate 42 i Kristiansand sentrum.

*

UTSATT pga Korona-situasjonen: Torsdag 2. april: Forsker og forfatter Jostein Andreassen: «Likkledet fra Torino, hva kan det forteller oss?»

*

Torsdag 16. april: Rådhusforvalter Harde Johannessen: «Norske ikoniske filmer, Scott-filmene «Himmeluret», «Tante Pose», «Fant» og «De vergeløse».

*

Torsdag 30. april: Kulturformidler Oddbjørn Kleivane: «Svenske Raoul Wallenberg, humanisten som reddet mange tusen jøder i Ungarn under annen verdenskrig»

*

Torsdag 14. mai: Bronseplassjef Gorm Helge Grønli Rudschinat: «Mitt liv som sønn av tysk krigsflyger, studentleder ved ADH og etablerer av turistmagneten og kultstedet Bronseplassen i Randesund».

*

Torsdag 28. mai: NB på Kongeloftet, Lasaretthøyden, Odderøya 25: Arild Smith-Tønnessen, pensjonert lektor ved Kristiansand katedralskole: «Kvinnene rundt Christian og Frederik: Enevoldskongenes gemalinner og maitresser».

*

Torsdag 11. juni: Kulturformidler Ingjerd Modal: «Humoren hos sørlandsforfatteren Gabriel Scott».

General Oscar Wergelands hus - Gimlemoen 10, UiA Campus Kristiansand

*

Møtene i Senioruniversitetet er i samarbeid med UiA Pensjonistklubb, UiA Seniorsentrene, Agderkultur.uia.no og Agderkultur.no.

Senioruniversitetet - telefon 3814 1498 - har kontorfellesskap med UiA Agderkultur og UiA Pensjonistklubb i Seniorsenteret, General Oscar Wergelands Hus (Universitetsveien 10), UiA Campus Kristiansand.

Styre:
Thor Einar Hanisch (leder), mobil 909 95 102, e-post: Thor.E.Hanisch@uia.no
Styremedlemmer: Gerd Buene Mortensen, mobil 901 56 485, Inger Lise Syvertsen, mobil 905 11 530, Maria Viken, mobil 908 67 853.

Andre kontakter: UiA Senioruniversitetet eller seniorsenterkristiansand på Facebook, https://www.uia.no/arrangementer,  Agderkultur.no, eller Tore S. Tønnesen, Kongens Senter, senterleder, mobil 907 16 315

Følg Seniorsenteret på Facebook: