10. okt 2019

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Senioruniversitetet i Kristiansand: Jostein Andreassen: «Kan livet være oppstått tilfeldig eller taler realitetene vi opplever for at det står en g...

UiA har seniorsentre med mange aktiviteter både ved Campus Grimstad og Campus Kristiansand.

Mer om Seniorsentrene ved UiA

kl 11:30 - 13:00

Legg til kalender

Kongens Senter, Dronningens gate 42 i Kvadraturen, Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Høstsemesteret 2019

Program for Senioruniversitetet i Kristiansand:

Når annet ikke er angitt finner møtene sted torsdager kl. 11.30 – 13.00 i Kongens Senter, Dronningens gate 42 i Kvadraturen, Kristiansand

Torsdag 10. oktober

Forsker og forfatter Jostein Andreassen: «Kan livet være oppstått tilfeldig eller taler realitetene vi opplever for at det står en genial Skaper bak?»

Torsdag 24. oktober

Oberst (r) Tor Løset (rull ned i intervjuet på lenken, Løset er nederst) «I FN – tjeneste i fred, - med norske soldater»

Torsdag 7. november

Førstearkivar Arkivverket Roger Tronstad: «Fra ytringsfrihetens historie» Tronstad er historiker og ansatt som førstearkivar i Arkivverkets seksjon for brukertjenester, ved Statsarkivet i Kristiansand.

Torsdag 21. november

Professor dr. art. UiA Bjarne Markussen: Nobelprisvinneren Knut Hamsun: «Markens grøde og markens døde»

*

Torsdag 5. desember: NB Julemøte i Lilletunstova, Studentkantinen UiA: Tore Austad: «Mitt liv som katedralskolelektor, stortingsrepresentant og statsråd i Regjeringen Willoch»

General Oscar Wergelands hus - Gimlemoen 10, UiA Campus Kristiansand

*

Møtene i Senioruniversitetet er i samarbeid med UiA Pensjonistklubb, UiA Seniorsentrene, Agderkultur.uia.no og Agderkultur.no.

Senioruniversitetet - telefon 3814 1498 - har kontorfellesskap med UiA Agderkultur og UiA Pensjonistklubb i Seniorsenteret, General Oscar Wergelands Hus (Universitetsveien 10), UiA Campus Kristiansand.

Se kart: Universitetsveien 10 ligger i høyre hjørne på kartet

Styre:
Thor Einar Hanisch (leder), mobil 909 95 102, e-post: Thor.E.Hanisch@uia.no
Inger Lise Syvertsen, mobil 905 11 530, Maria Viken, mobil 908 67 853, Gerd Buene Mortensen, mobil 901 56 485.

Andre kontakter: Facebook UiA Senioruniversitetet og/eller uia.no/arrangementer,  Agderkultur.no, agderkultur.uia.no eller Tore S. Tønnesen, Kongens Senter, senterleder, mobil 907 16 315

Følg Seniorsenteret på Facebook: