Rhetorica: Sosiale medier som et verktøy i fremtiden • Fagdagen 2018 - Universitetet i Agder

1. mars
kl 12:00 - 15:00

Legg til kalender

Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Rhetorica: Sosiale medier som et verktøy i fremtiden • Fagdagen 2018

Rhetorica - linjeforeningen for kommunikasjonsstudenter ved Universitetet i Agder.

Kommunikasjonsstudentenes forening Rhetorica: Fagdagen 2018 - plakat.

1 mars
kl 12:00 - 15:00

Legg til kalender

Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Har du noen gang tenkt over hvordan sosiale medier former din hverdag, hvordan denne utviklingen vil prege vår fremtidige arbeidshverdag eller hvilke muligheter den seneste utviklingen skaper?

Dette er spørsmål vi ønsker å sette fokus på, og forhåpentligvis kunne besvare etter Fagdagen 2018.

Vi og våre profilerte foredragsholdere ønsker at dette blir en engasjerende og lærerik dag for alle involverte, og vi håper at du har lyst til å dele denne dagen med oss.

Siden blir oppdatert. Foredragsholdere blir sluppet nærmere Fagdagen. Følg med på Rhetoricas nettsted og på sosiale medier :-) - for eksempel arrangementet på Facebook.