21. okt 2019

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Professor Paul Dixon: «Competing Persepctives on Military Intervention and Conflict Resolution»

Krig i Afghanistan: Bildet er av en Spetsnaz-tropp fra den sovjetiske invasjonen (1979 - 1989). USA og senere NATO inkludert Norge gikk inn i Afghanistan fra 2001, og er der ennå. (Foto: Colourbox)

kl 14:15 - 15:30

Legg til kalender

Auditorium B2 003, Campus Kristiansand

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Professor Paul Dixon (Foto fra Researchgate.net)

Mandag 21. oktober kl 14:15 - 15:30 i Auditorium B2 003, Campus Kristiansand gir

gjesteprofessor Paul Dixon

en åpen forelesning som har tittelen «Competing Persepctives on Military Intervention and Conflict Resolution».

Dixon er professor i statsvitenskap og er for tiden tilknyttet Birkbeck College ved University of London. Før det var han i mange år professor ved Kingston University rett utenfor London.

Dixon har forsket og publisert på konflikten i Nord-Irland, på militærintervensjoner i Iraq og Afghanistan. Han jobber for tiden med en bok som har tittelen The Afghan War and the Militarisation of British Democracy  (2020).

For mer informasjon, se CV (under)  og Researchgate.

Dixon er gjesteprofessor ved Institutt for fremmedspråk og oversettelse på Fakultet for humaniora og pedagogikk i uke 43.